Opinie o zespole

Napisz opinie:

Imię i Nazwisko:

Miasto:

Adres E-mail:

Data:

Opinia:

Data dodania
27.09.2014

Asia Kuder Żywiec

Rewelacyjny zespół, profesjonalna obsługa od początku do końca. Znają się na swojej pracy jak nikt! Począwszy od wyprowadzenia z domu, przez skrzypce w kościele (Allelujah g enialne!) aż po samo wesele- wszystko na najwyższym poziomie. Piękne wokale i pełen repertuar- od starych kawałków po najnowsze przeboje, każdy znajdzie coś dla siebie. Wszyscy goście zachwyceni zespołem, parkiet ani przez chwilę nie był pusty. Zabawy pierwsza klasa, goście się zintegrowali i nikt nie czuł się skrępowany w żadnym momencie. Artigo jest bezkonkurencyjne!!!

Data dodania
23.08.2014

Jakub Pawlik Katowice

Opinia: Zespół znaleźliśmy w Internecie, byliśmy na próbie i nam się bardzo spodobał. Kompetentni ludzie, grają chyba wszystko o co ich się poprosi. Umieją zabawić gości - na naszym chyba wszyscy byli z orkiestry zadowoleni. Fajne niespodzianki, \'maja gadane\', umieją poluzować atmosferę. Słuchaliśmy z narzeczoną wielu zespołów muzycznych, ale żaden nie przypadł nam tak do gustu jak ten, zarówno pod względem muzycznym, jak i artystycznym.

Data dodania
17.05.2014

Dorota i Przemek Andrychów/Wadowice

Zespól Artigo znaleźliśmy w internecie. I lepiej trafić nie mogliśmy. Zespół jest świetny. Dziewczyny rewelacyjnie prowadziły całe wesele, nie mieliśmy żadnych problemów z porozumieniem. Od pierwszej piosenki parkiet był pełny, każdy znalazł coś dla siebie - dla starszych klasyczne weselne utwory i dla młodszych najnowsze hity :) Skrzypce w kościele - rewelacja. Co do wokalów - dziewczyny i Maciek są świetni, fajnie się uzupełniają. Naprawdę polecamy!

Data dodania
11.04.2014

Monika i Ryszard Katowice

Wybor tego zespolu to strzal w dziesiatke!!!! Rewelacyjnie spiewaja i genialnie zabawiaja gosci weselnych. Jesli szukacie profesionalego zespolu to wlasnie jestesci na ich stronce. Zarowno swietnie wykonuja polskie jak i zagraniczne utwory. Zespol do tanca i do rozanca. W razie jakichkolwiek pytan piszcie na kika.kutek@gmail.com Taki zespol warto polecac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nasz slub odbyl sie 26.04.2014 Z pozdrowieniami dla calego zespolu a w szczegolnosci dla Pani Agnieszki. Monika i Ryszard

Data dodania
01.02.2014

Monika i Piotrek Niepołomice

Witam, Zespół Artigo grał u nas na weselu dnia 1.02.2014 w Niepołomicach, napiszę krótko i zwięźle grali SUPER, REWELACYJNIE, goście dzięki nim bawili sie do godz. 6 rano, pozdrawiamy POLECAMY w 100-stu %

Data dodania
19.10.13

Ewelina i Daniel Wadowice

Na zespół zdecydowaliśmy się z polecenia i .... to był bardzo dobry wybór!! :) Skrzypce w kościele stworzyły niesamowity klimat. Na weselu i poprawinach goście młodzi i ci starsi bawili się wyśmienicie. Wszystko na poziomie i z humorem :) Polecamy serdecznie wszystkim niezdecydowanym a my dziękujemy zespołowi, że pomogli nam uczynić te wyjątkowe dla nas dni jeszcze lepszymi :) Pozdrawiamy.

Data dodania
08.09.2013

Kasia i Adam Bielsko-Biała

Orkiestra rewelacyjna!! Goście bawili się wspaniale i każdy pytał skąd mamy taki super zespół. Głosy wokalistek poprostu przepiękne, wogóle cała oprawa super i wszystko na wysokim poziomie! Jak najbardziej polecamy!!

Data dodania
20.04.13

Izabela i Wojtek Wrońscy Bielsko- Biała

Zespół spisał się rewelacyjnie. Jesteśmy bardzo zadowoleni i nasi goście również. Dziewczyny świetnie śpiewają! Wykonanie niektórych piosenek było lepsze od oryginału. Wszystko było zgodne z ustaleniami. Lepszej orkiestry nie mogliśmy sobie wymarzyć!

Data dodania
13.07.2011

Patrycja i Michał

Rewelacja!!! Zespół sprawił ze nasze wesele będzie niezapomniane!! Wspaniały dobór repertuaru a jakie wykonanie!!!! Pięknie śpiewające i grające Panie, Panowie na tym samym poziomie wszystko z humorem, kulturalnie, wspaniała zabawa dla wszystkich starych i młodych!!! Polecamy polecamy polecamy!!!!! Jesteście najlepsi jeżeli ktoś ma wątpliwości bierzcie w ciemno najlepszy zespół to ARTIGO!!!

Data dodania
22.06.13

Ula i Paweł

Zespół naprawdę znakomity!:)) Mimo, iż mieliśmy małe wątpliwości, ponieważ nie było okazji bawić się wcześniej na weselu z ich udziałem, to jednak ekipa okazała się genialna i oprawa naszego wesela wypadła świetnie! Goście bawili się kapitalnie. Wszystkim gorąco polecamy Zespół Artigo z Kęt!

Data dodania
20.06.2011

Iwona O. - Kęty

Zespół rewelacyjny!! Świetnie grają, pięknie śpiewają. Repertuar potrafią bardzo dobrze dopasować do gości, dzięki czemu wszyscy świetnie się bawią. Miałam okazję bawić się przy Ich muzyce 2 razy i najchętniej zabierałabym zespół na każdą imprezę. Zdecydowanie godny polecenia :)

Strona Główna | Oferta | O nas | Demo | Galeria | Polecamy | Opinie o zespole | Linki | Mapa strony | Kontakt
zespół na wesele :: zespół weselny małopolska :: zespół weselny Śląsk :: zespół muzyczny :: zespół muzyczny na studniówkę zespół weselny Kęty :: zespół weselny Kraków :: zespół weselny Katowice :: zespół weselny Żywiec :: zespół weselny Bielsko Biała :: zespoł weselny Wadowice :: zespoł weselny Andrychów
Valid XHTML | Valid CSS | Designed by Damian Suchonek - interstrony.net